27.1.11

Loomaliha sinepikastmes

Retsept on pärit ajakirjast "Kööginurk" 2010/08

Mõnus ja sinepine. Ning tänu väikesele kokaabilisele võin öelda, et pipraga võib helde olla. Koguseid muutsin ka natuke meelepärasemaks ning kooskõlla külmkapi sisuga.

1,5 kilo loomaliha tükeldatult
1 suur või 2 keskmist sibulat hakitult
2 porgandit viilutatult
2 spl jahu
õli või rasva
puljongit
4 spl hapukoort
4 spl tomatipastat
2 tl kanget sinepit
jahvatatud pipart
soola

Lihatükid puista pipra ja soola seguga üle, paneeri jahus ning pruunista pannil.
Pruunistatud tükid tõsta hautamispotti, vala peale puljong ning lisa porgandi viilud ja hakitud sibul. Tõsta potile kaas peale ja jäta hauduma kuniks porgand pehme. Siis lisa tomatipasta, sinep ja hapukoor. Hauta kuni liha pehme. Hautamiseks kulus aega ~60 minutit.

Kõrvale võib serveerida kartuleid.

No comments: