3.2.10

Tatrapilaff

See retsept on algselt pärit "Beebitoitude kokaraamatust". Kuna meie peres on aeg juba nii kaugel, et kõik söövad sama sööki, siis sai valmistatud terve suur potitäis pilaffi ning lisatud natuke soola, et "suurtel" väga palju soola poleks vaja taldrikusse juurde lisada. Poisile sobis väga see pilaff, ning "suurtele" ka.
  • 500 g hakkliha
  • 1 sibul
  • 3 porgandit
  • oliivõli
  • vett
  • tatart
  • soola
Haki sibul ning pruunista koos hakklihaga pannil. Riivi porgand ning lisa hakkliha segule ning kuumuta läbi. Vala valmis segu keedupotti. Pruunista pannil väheses õlis paar minutit tatart. Lisa see nüüd potti hakkliha juurde. Vala peale vett ja natuke soola ning lase keema. Keeda madalal kuumusel kuni 30 minutit, kuni vesi on aurustunud.

Kui lisada muna ja jahu, siis saab sama retsepti järgi valmistada ka tatrakotlette.

No comments: