Algne materjal. Oma blogis on kirjutanud sellest roast ka Thredahlia.
Aga minu kogused on sellised:
2 kilo pehmet loomaliha
7 sibulat
6 spl toiduõli
4 spl paprikapulbrit
0,7 l letšot
soola, pipart
Puhasta loomaliha kelmetest ja tükelda umbes 50-g tükkideks.
Koori ja viiluta sibulad ning hauta neid kuumas õlis kuni sibulad muutuvad klaasjaks.
Tõsta pott pliidilt, lisa paprikapulber ja sega. Lisa lihatükid ning tõsta tagasi pliidile. Pruunista lihatükke kuni liha on värvi muutnud. Vala peale letšo ning hauta vaiksel tulel kuni liha pehme (~1,5 tundi). Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri keedetud kartuliga.
Aga minu kogused on sellised:
2 kilo pehmet loomaliha
7 sibulat
6 spl toiduõli
4 spl paprikapulbrit
0,7 l letšot
soola, pipart
Puhasta loomaliha kelmetest ja tükelda umbes 50-g tükkideks.
Koori ja viiluta sibulad ning hauta neid kuumas õlis kuni sibulad muutuvad klaasjaks.
Tõsta pott pliidilt, lisa paprikapulber ja sega. Lisa lihatükid ning tõsta tagasi pliidile. Pruunista lihatükke kuni liha on värvi muutnud. Vala peale letšo ning hauta vaiksel tulel kuni liha pehme (~1,5 tundi). Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri keedetud kartuliga.
No comments:
Post a Comment